0-24(+36) 70 665 49 99
Nemzetközi autómentő autómentés és autószállítás külföldről

Nemzetközi autómentés és autószállítás külföldről

Nemzetközi autómentő szakszerű autómentés és autószállítás külföldről

Üdvözlöm!

Kármán Károly egyéni vállalkozó vagyok nemzetközi autómentő szolgáltatásommal kedvező áron vállalok közúti közlekedési baleset vagy műszaki hiba esetén autómentést és autószállítást külföldről.

Nemzetközi direkt vagy gyűjtő autószállítás szolgáltatásom keretében vállalom még motorkerékpár, lakókocsi és egyéb járművek hazaszállítását külföldről vagy kiszállítását külföldre. Valamint kölföldről vásárolt gépjárművek hazaszállítását, igény esetén az általam hazaszállított gépjárművek komplett forgalomba helyezésének ügyintézését is.

Bejegyzett egyéni vállalkozó ként folytatom tevékenységemet, azon kevés a szakmában tevékenykedő vállalkozás közé tartozom, akik valóban járműszállításra kiterjesztett CMR és BÁF fuvarozói felelősség biztosítással rendelkezik. A rakományrögzítési és speciális járműrögzítési előírásoknak megfelelően szakszerű lekötési technológiát alkalmazok garantálva a szállított gépjármű sérülésmentes leszállítását. A forgalmi engedélybe is hivatalosan bejegyzett figyelmeztető jelzéssel ellátott modern autómentő és autószállító járműveim kifogástalan műszaki állapotúak. Nagyteherbírású csörlővel és extra alacsony felépítménnyel felszereltek. Egyedi autószállító felépítményeimnek köszönhetően, bármilyen alacsony has magasságú (lapos) autót képes vagyok sérülésmentesen szállítani.

Autómentés szolgáltatásomról kiállított számlámat a biztosító társaságok elfogadják, ezért műszaki hiba esetén vagy káresemény bekövetkeztekor ügyfeleim részére a külfödről történő autómentés és autószállítás költségét teljes mértékben megtérítik.

Nemzetközi direkt vagy gyűjtő autószállítás keretében vállalom gurulóképes műszaki hibás járművek vagy külföldről vásárolt autók hazaszállítását.

Partnereim között megtalálhatók gazdasági társaságok, assistance szolgáltatók, autószervizek, autókereskedők illetve külfölfről autót vásárló magánszemélyek is. Külföldről történő direkt vagy gyűjtő kereskedelmi és műszaki hibás autószállítást állandó partnereimnek heti rendszerességgel végezzem Ausztria, Németország, Szlovákia, Szlovénia és Olaszország területéről.

Nyári és téli időszakban külföldről történő autószállítás tevékenységem kiegészül szerviz partnereim és magánszemélyek igényei szerint, autómentés szolgáltatással is. A nyaralás vagy téli sielés során elromlott vagy balesetet szenvedett gépjárműveket a közkedvelt nyaraló vagy sielő helyekről Ausztria, Németország, Szlovákia, Szlovénia és Olaszország területéről megrendelésüknek megfelelően hazaszállítom Magyarországra javításra. Igényesetén a javításra hazaszállított autó helyett költséghatékonyan egy fuvarban a csere vagy bérautót is kiszállítom, hogy ügyfeleik zavartalun folytathassák a nyaralást.

Külföldről területéről történő autómentés vagy autószállítás megrendelése esetén, nemzetközi autómentő járművem a szállítási feltételek telejésülése esetén azonnal indul, gyors segítségnyújtás szakszerű autómentés és autószállítás külföldről!

Szakszerű nemzetközi autószállítás szolgáltatás. Külföldről történő gyors autómentés és autószállítás pontos szállítási határidő betartásával, versenyképes áron.

Nemzetközi Autómentő autómentés és autószállítás külföldről

Nemzetközi autómentő szakszerű autómentés és autószállítás külföldről pontos szállítási határidő betartásával versenyképes áron.


Telefon:

+36 70 665 49 99

Kármán Károly E.V.
Autómentő 0-24, autómentés autószállítás
Adószám: 69864186-1-33
Nyilvántartási szám: 53795762
Árajánlatkérés

Megosztom a közösségi médiában:

Facebook | Google + | Twitter | LinkedIn

Üzenet küldés

Amennyiben kérdése, észrevétele van, vagy írásos formában szeretné velem felvenni a kapcsolatot akkor az alábbi űrlap kitöltésével közvetlen üzenetet küldhet.