0-24(+36) 70 665 49 99
Nemzetközi autómentő autómentés és autószállítás külföldről

Nemzetközi autómentés és autószállítás külföldről

Nemzetközi autómentő szakszerű autómentés és autószállítás külföldről

Nemzetközi autómentő szolgáltatásunkkal kedvező áron vállalunk közúti közlekedési baleset vagy műszaki hiba esetén autómentést és autószállítást külföldről.

Nemzetközi autószállítás szolgáltatásunk keretében vállaljuk még vitorlás és motoros hajó, motorkerékpár valamint lakókocsi hazaszállítását külföldről vagy kiszállítását külföldre. Külföldi gépjárművek behozatalát az általunk hazaszállított gépjárművek komplett forgalomba helyezésének ügyintézését.

Bejegyzett vállalkozásként folytatjuk tevékenységünket a Magyar Autóklub szerződött partnereként. Rendelkezünk rakománybiztosítással, szakszerű lekötési technológiát alkalmazunk. A forgalmi engedélybe is hivatalosan bejegyzett figyelmeztető jelzéssel ellátott modern autómentő és autószállító járműveink kifogástalan műszaki állapotúak. Nagyteherbírású csörlővel és extra alacsony felépítménnyel felszereltek.

Autómentés szolgáltatásunkról kiállított számlánkat a biztosító társaságok elfogadják, ezért műszaki hiba esetén vagy káresemény bekövetkeztekor ügyfeleink részére a külföldről történő autószállítás és az autómentés költségét teljes mértékben megtérítik.

Külföldről történő autómentés vagy autószállítás megrendelése esetén, nemzetközi autómentő járművünk a szállítási feltételek telejésülése esetén azonnal indul, gyors segítségnyújtás szakszerű autómentés és szállítás!

Külföldről történő autómentés és autószállítás szolgáltatásunkat szerződéses partnereinknek egyedi kedvezményes áron biztosítjuk.

Küldetésünk a szakszerű nemzetközi autómentő szolgáltatás. A külföldről történő gyors autómentés és autószállítás pontos szállítási határidő betartásával, versenyképes áron.

Nemzetközi Autómentő autómentés és autószállítás külföldről

Nemzetközi autómentő szakszerű autómentés és autószállítás külföldről pontos szállítási határidő betartásával versenyképes áron.


Telefon:

+36 70 665 49 99

Transport Solution Kft.
Adószám: 25491162-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-179552
Árajánlatkérés

Megosztom a közösségi médiában:

Facebook | Google + | Twitter | LinkedIn

Üzenet küldés

Amennyiben kérdése, észrevétele van, vagy írásos formában szeretné velünk felvenni a kapcsolatot akkor az alábbi űrlap kitöltésével közvetlen üzenetet küldhet a részünkre.