0-24(+36) 70 665 49 99

Szakszerű autómentés és autószállítás

Üdvözlöm!

Kármán Károly egyéni vállalkozó vagyok, vállalkozásom székhelye és telephelye Pest megyében Budapesttől 60 km-re a 31-es számú főút mentén, Nagykátán található. Tevékenységem autómentés és autószállítás, amellyel immáron több mint 10 éve kedvező áron állok ügyfeleim rendelkezésére belföldön és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Azon kevés a szakmában tevékenykedő vállalkozás közé tartozom, akik valóban járműszállításra kiterjesztett CMR és BÁF fuvarozói felelősség biztosítással rendelkezik. A rakományrögzítési és speciális járműrögzítési előírásoknak megfelelően szakszerű lekötési technológiát alkalmazok, garantálva a szállított gépjármű sérülésmentes leszállítását.

Tevékenységemet 3,5 Tonnás kifogástalan műszaki és szerkezeti állapotú, egyedi állítható magasságú, extra alacsony felépítménnyel és nagyteherbírású csörlővel felszerelt. A forgalmi engedélybe is hivatalosan bejegyzett, figyelmeztető jelzéssel ellátott modern autószállító járművel végezzem. Egyedi felépítményemnek köszönhetően, bármilyen alacsony has magasságú (lapos) autót képes vagyok sérülésmentesen szállítani.

Nagykáta területi elhelyezkedéséből adódóan szolgáltatásommal nagy területet letudok fedni, mivel garantált egy órán belüli kiérkezéssel a környékbeli nagyvárosokat is elérem, mint például Cegléd, Jászberény, Hatvan, Budapest XVI, XV, XVII, XVIII, III. kerülete.

Országos főútvonalak valamint gyorsforgalmi utak nyomvonalán az M0-ás körgyűrű M3-M5 közti szakaszán, 4-es számú főút Budapest Cegléd közti szakaszán, valamint a 31-es számú főút Budapest és Heves közti szakaszán a nap 24 órájában nyújtom szolgáltatásomat. Nemzetközi direkt vagy gyűjtő autószállítás keretében vállalom gurulóképes műszaki hibás járművek vagy külföldön vásárolt autók hazaszállítását.

Partnereim között megtalálhatók gazdasági társaságok, assistance szolgáltatók, autószervizek, autókereskedők illetve külföldön autót vásárló magánszemélyek is. Külföldről történő direkt vagy gyűjtő kereskedelmi és műszaki hibás autószállítást állandó partnereimnek heti rendszerességgel végezzem Ausztria, Németország, Szlovákia, Szlovénia és Olaszország területéről.

Nyári időszakban külföldről történő autószállítás tevékenységem kiegészül szerviz partnereim és magánszemélyek igényei szerint, autómentés szolgáltatással is. A nyaralás során elromlott vagy balesetet szenvedett gépjárműveket a közkedvelt nyaralóhelyekről, Olaszország és Horvátország területéről megrendelésüknek megfelelően hazaszállítom Magyarországra javításra. Igény esetén a javításra hazaszállított autó helyett költséghatékonyan, egy fuvarban a csere vagy bérautót is kiszállítom, hogy ügyfeleik zavartalanul folytathassák a nyaralást.

Szakszerű autómentés és autószállítás

Szakszerű autómentés és autószállítás

Szakszerű belföldi és nemzetközi autómentés és autószállítás,


Kármán Károly E.V.
2760. Nagykáta Bajcsy-Zsilinszky út 25/A
Adószám: 69864186-1-33
Nyilvántartási szám: 53795762
Telefon: +36 70 665 49 99
Telefon / Fax: +36 29 953 360

Árajánlatkérés

Megosztom a közösségi médiában:

Facebook | Google + | Twitter | LinkedIn

Bemutatkozó videó