0-24(+36) 70 665 49 99
Nemzetközi autómentő autómentés és autószállítás az EU tagállamaiból Magyarországra.

Nemzetközi autómentés és autószállítás

Nemzetközi autómentő szakszerű autómentés és autószállítás az EU tagállamaiból Magyarországra.

Nemzetközi autómentő szolgáltatásunkkal kedvező áron vállalunk közúti közlekedési baleset vagy műszaki hiba esetén autómentést és autószállítást az EU tagállamaiból Magyarországra.

Nemzetközi autószállítás szolgáltatásunk keretében vállaljuk még vitorlás és motoros hajó, motorkerékpár valamint lakókocsi hazaszállítását az EU tagállamaiból Magyarországra vagy kiszállítását külföldre. Valamint külföldi gépjárművek behozatalát az általunk hazaszállított gépjárművek komplett forgalomba helyezésének ügyintézését is.

Bejegyzett vállalkozásként folytatjuk tevékenységünket a Magyar Autóklub szerződött partnereként. Rendelkezünk rakománybiztosítással, szakszerű lekötési technológiát alkalmazunk. A forgalmi engedélybe is hivatalosan bejegyzett figyelmeztető jelzéssel ellátott modern autómentő és autószállító járműveink kifogástalan műszaki állapotúak. Nagyteherbírású csörlővel és extra alacsony felépítménnyel felszereltek.

Autómentés szolgáltatásunkról kiállított számlánkat a biztosító társaságok elfogadják, ezért műszaki hiba esetén vagy káresemény bekövetkeztekor ügyfeleink részére a külföldről történő autószállítás és az autómentés költségét teljes mértékben megtérítik.

Az EU tagállamaiból Magyarországra történő autómentés és autószállítás szolgáltatásunkat szerződéses partnereinknek egyedi kedvezményes áron biztosítjuk.

Az EU tagállamaiból Magyarországra történő autómentés vagy autószállítás megrendelése esetén, nemzetközi autómentő járművünk a szállítási feltételek telejésülése esetén azonnal indul, gyors segítségnyújtás szakszerű autómentés és szállítás!

Küldetésünk a szakszerű nemzetközi autómentő szolgáltatás. Az EU tagállamaiból Magyarországra történő gyors autómentés és autószállítás pontos szállítási határidő betartásával, versenyképes áron.

Nemzetközi Autómentő autómentés és autószállítás az EU tagállamaiból Magyarországra.

Nemzetközi autómentő szakszerű autómentés és autószállítás az EU tagállamaiból Magyarországra. Pontos szállítási határidő betartásával versenyképes áron.


Telefon:

+36 70 665 49 99

Transport Solution Kft.
Adószám: 25491162-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-179552
Árajánlatkérés

Megosztom a közösségi médiában:

Facebook | Google + | Twitter | LinkedIn

Üzenet küldés

Amennyiben kérdése, észrevétele van, vagy írásos formában szeretné velünk felvenni a kapcsolatot akkor az alábbi űrlap kitöltésével közvetlen üzenetet küldhet a részünkre.