0-24(+36) 70 665 49 99
Nemzetközi autómentő autómentés és autószállítás az EU tagállamaiból Magyarországra.

Nemzetközi autómentés és autószállítás

Nemzetközi autómentő szakszerű autómentés és autószállítás az EU tagállamaiból Magyarországra.

Üdvözlöm!

Kármán Károly egyéni vállalkozó vagyok nemzetközi autómentő szolgáltatásommal kedvező áron vállalok közúti közlekedési baleset vagy műszaki hiba esetén autómentést és autószállítást az EU tagállamaiból Magyarországra.

Nemzetközi direkt vagy gyűjtő autószállítás szolgáltatásom keretében vállalom még motorkerékpár, lakókocsi és egyéb járművek hazaszállítását az EU tagállamaiból Magyarországra vagy kiszállítását külföldre. Valamint az EU tagállamaiban vásárolt gépjárművek hazaszállítását, igény esetén az általam hazaszállított gépjárművek komplett forgalomba helyezésének ügyintézését is.

Bejegyzett egyéni vállalkozó ként folytatom tevékenységemet, azon kevés a szakmában tevékenykedő vállalkozás közé tartozom, akik valóban járműszállításra kiterjesztett CMR és BÁF fuvarozói felelősség biztosítással rendelkezik. A rakományrögzítési és speciális járműrögzítési előírásoknak megfelelően szakszerű lekötési technológiát alkalmazok garantálva a szállított gépjármű sérülésmentes leszállítását. A forgalmi engedélybe is hivatalosan bejegyzett figyelmeztető jelzéssel ellátott modern autómentő és autószállító járműveim kifogástalan műszaki állapotúak. Nagyteherbírású csörlővel és extra alacsony felépítménnyel felszereltek. Egyedi autószállító felépítményeimnek köszönhetően, bármilyen alacsony has magasságú (lapos) autót képes vagyok sérülésmentesen szállítani.

Autómentés szolgáltatásomról kiállított számlámat a biztosító társaságok elfogadják, ezért műszaki hiba esetén vagy káresemény bekövetkeztekor ügyfeleim részére az EU tagállamaiból Magyarországra történő autómentés és autószállítás költségét teljes mértékben megtérítik.

Nemzetközi direkt vagy gyűjtő autószállítás keretében vállalom gurulóképes műszaki hibás járművek vagy az EU tagállamaiból vásárolt autók hazaszállítását Magyarországra.

Partnereim között megtalálhatók gazdasági társaságok, assistance szolgáltatók, autószervizek, autókereskedők illetve EU tagállamaiból autót vásárló magánszemélyek is. Az EU tagállamaiból Magyarországra történő direkt vagy gyűjtő kereskedelmi és műszaki hibás autószállítást állandó partnereimnek heti rendszerességgel végezzem Európa területéről.

Nyári és téli időszakban EU tagállamaiból Magyarországra történő autószállítás tevékenységem kiegészül szerviz partnereim és magánszemélyek igényei szerint, autómentés szolgáltatással is. A nyaralás vagy téli sielés során elromlott vagy balesetet szenvedett gépjárműveket a közkedvelt nyaraló vagy sielő helyekről megrendelésüknek megfelelően hazaszállítom Magyarországra javításra. Igényesetén a javításra hazaszállított autó helyett költséghatékonyan egy fuvarban a csere vagy bérautót is kiszállítom, hogy ügyfeleik zavartalun folytathassák a nyaralást.

Az EU tagállamaiból Magyarországra történő autómentés vagy autószállítás megrendelése esetén, nemzetközi autómentő járművem a szállítási feltételek telejésülése esetén azonnal indul, gyors segítségnyújtás szakszerű autómentés és hazaszállítás!

Szakszerű nemzetközi autómentő szolgáltatás. Az EU tagállamaiból Magyarországra történő gyors autómentés és autószállítás pontos szállítási határidő betartásával, versenyképes áron.

Nemzetközi Autómentő autómentés és autószállítás az EU tagállamaiból Magyarországra.

Nemzetközi autómentő szakszerű autómentés és autószállítás az EU tagállamaiból Magyarországra. Pontos szállítási határidő betartásával versenyképes áron.


Telefon:

+36 70 665 49 99

Kármán Károly E.V.
Autómentő 0-24, autómentés autószállítás
Adószám: 69864186-1-33
Nyilvántartási szám: 53795762
Árajánlatkérés

Megosztom a közösségi médiában:

Facebook | Google + | Twitter | LinkedIn

Üzenet küldés

Amennyiben kérdése, észrevétele van, vagy írásos formában szeretné velünk felvenni a kapcsolatot akkor az alábbi űrlap kitöltésével közvetlen üzenetet küldhet a részünkre.