0-24(+36) 70 665 49 99
Autómentő Jászság autómentés és autószállítás

Belföldi és nemzetközi autómentés és autószállítás

Autómentő Jászság szakszerű autómentés és autószállítás

Autómentő szolgáltatásunkkal kedvező áron vállalunk közúti közlekedési baleset vagy műszaki hiba esetén autómentést Jászság területén.

Belföldi és nemzetközi autószállítás szolgáltatásunk keretében vállaljuk még vitorlás és motoros hajó, motorkerékpár valamint lakókocsi szállítását. Külföldi gépjárművek behozatalát az általunk hazaszállított gépjárművek komplett forgalomba helyezésének ügyintézését.

Bejegyzett autómentő vállalkozásként folytatjuk tevékenységünket Jászság területén a Magyar Autóklub szerződött partnereként. Rendelkezünk rakománybiztosítással, szakszerű lekötési technológiát alkalmazunk. A forgalmi engedélybe is hivatalosan bejegyzett figyelmeztető jelzéssel ellátott modern autómentő és autószállító járműveink kifogástalan műszaki állapotúak. Nagyteherbírású csörlővel és extra alacsony felépítménnyel felszereltek.

Autómentés szolgáltatásunkról kiállított számlánkat a biztosító társaságok elfogadják, ezért műszaki hiba esetén vagy káresemény bekövetkeztekor ügyfeleink részére az autószállítás és az autómentés költségét teljes mértékben megtérítik.

Autómentés és autószállítás szolgáltatásunkat Jászság területén lévő szerződéses partnereinknek egyedi kedvezményes áron biztosítjuk.

Hívás esetén, Jászság területére autómentő járművünk azonnal indul, gyors segítségnyújtás szakszerű autómentés!

Küldetésünk a szakszerű autómentő és autószállítás szolgáltatás nyújtása. Pontos szállítási határidő betartásával, precízen, gyorsan versenyképes áron.

Autómentő Jászság autómentés és autószállítás

Autómentő Jászság szakszerű autómentés és autószállítás pontos szállítási határidő betartásával versenyképes áron.


Telefon:

+36 70 665 49 99

Kármán Károly E.V.
2760. Nagykáta Bajcsy-Zsilinszky út 25/A
Adószám: 69864186-1-33
Nyilvántartási szám: 53795762
Telefon / Fax: +36 29 953 360

Árajánlatkérés

Megosztom a közösségi médiában:

Facebook | Google + | Twitter | LinkedIn

Üzenet küldés

Amennyiben kérdése, észrevétele van, vagy írásos formában szeretné velünk felvenni a kapcsolatot akkor az alábbi űrlap kitöltésével közvetlen üzenetet küldhet a részünkre.